076 32 627 33

info@valltorp.se

Jag har en lång resa innan jag har hamnat där jag är idag. Att leta sig fram i djungeln med träningsprogram, dieter och den ena personen efter den andra som vet bäst är uttröttande. Jag har haft många sorger och tuffa prövningar i mitt liv precis som så många andra. Ett väldigt krävande jobb och livet på det resulterade i en uttmattning. Uttmattningen kommer följa med mig hela livet och med alla dess utmaningar. Jag är ändå en ren praktiker och försöker se positivt på dagen i dag och försöker lyssna på de signaler kroppen ger mig. Sakta ner tempot, ge min kropp den näring som den mår bra utav. Men med tålamod och ett öppet sinne har jag tagit till mig information av de som själva har gjort en hälsoresa och på så vis kommit på rätt spår med näringsrik kost och komplement som boostar mig till få mer ork och ökad livskvalitet. Jag kommer ägna mig åt att hjälpa andra som antingen är mitt i livet, med allt det innebär, eller de som börjar komma till åren, vilket jag nog får räkna mig till själv. Jag önskar att denna chans hade kommit tidigare i livet men hellre nu än aldrig. Här på Valltorp med naturen direkt inpå knuten som ger lugn och ro finner jag styrkan att fortsätta och jag värdesätter varje dag. Känner du att ”ensam inte är stark” hjälper jag dig gärna med de erfarenheter och kunskap som jag har fått med mig på min resa. Att stärka kroppen innifrån är din bästa investering. Hör av dig så kanske jag kan ge just dig en hjälp i rätt riktning. Har du personer i din närhet som också behöver inspiration kan vi ordna en liten gemensam stund på spat för att prata vidare.

Carina Stadig

Vänta inte längre!
-Jag försökte länge själv komma på den bästa lösningen men när jag tog hjälp blev det så mycket lättare.
För vad väntar du på?
-Onödig tid försvinner och jag önskat att jag själv inte väntat så länge.
Ge din kropp den näring den förtjänar!
-Att hitta ett sätt att stötta sin kropp kan vara enklare än vad du tror. Jag blev överaskad att det kunde vända på så kort tid.
Din kropp är din bästa vän!
-Är DU din kropps bästa vän?

-Jag finns här för att hjälpa dig igång. Var inte rädd för att höra av dig.